Услуги - ценова листа

Печат

Висококачествен печат на фолио.

Разнообразие от печат на фолио за всяка твоя цел. Печат на витрини, брандиране на автомобили, рекламни пана, инсталации и други. Предлагаме богат избор от медии за печат - перфофолио, мономерно, полимерно и каст фолио, фолио за стена. Ще разкроим, или изрежем с плотер, според твоите нужди.

Цена (1 кв.метър) :

 • Печат на мономерно PVC фолио: 15.50 лв.
 • Печат на мономерно PVC фолио + ламинат: 21 лв.
 • Печат на полимерно PVC фолио: 40 лв.
 • Печат на полимерно PVC фолио + ламинат: 57 лв.
 • Печат на перфо фолио: 18.90 лв.
 • Печат на каст PVC фолио: 50 лв.
 • Печат на каст PVC фолио + ламинат: 80 лв.
 • Печат на полиестерно текстилно фолио за стена / самозалепващ се тапет: 25 лв.

 Довършителни работи: изрязване на плотер, разкрояване.

Минимална поръчка - 1 кв. метър  

Всички цени са с включен ДДС.

  Висококачествен печат на винил.

  Печат на различни видове винил, според вашите нужди - за външна или вътрешна употреба, предно или задно осветяване. Попитайте и ще ви предложим най-адекватния за вас вариант.

  Цена (1 кв.метър): 17 лв.

  Довършителни работи (подгъв, инсталация на капси) - безплатно.

  Минимална поръчка - 1 кв. метър.

   

  Печат на дрехи

  Печат на различни видове тениски, блузи, суитчери, якета. Можем да брандираме както налични при нас дрехи, така и твои. Предлагаме брандиране с текстилно фолио и цветни щампи. Технологията за брандиране зависи според твоя проект, нужди и брой. 

   

  Печат на чаши, ключдържатели, артикули

  Предлагаме печат на голямо разнообразие от артикули. Технологията на печат зависи от вида на продукта. Цената зависи от брой, дизайн и вид на продукта. Пиши ни, или ни се обади за индивидуална цена.

   

  Печат на снимки

  Запазете най-важните моменти. Предлагаме висококачествен печат на снимки. Гланц, мат, голям или малък формат - можем да го направим. Изберете вид фотохартия, размер, и брой, а ние ще се погрижим снимките да са при вас изненадващо бързо.

  Цена:

  Стикери / Етикети

  Самозалепящи се стикери и етикети за твоите нужди. Висококачествен, наситен и издръжлив печат. Можем да изпълним твоята поръчка с избран от теб формат и форма на стикера / етикета. Цената зависи от размера, материала, от който е направен стикера/етикета и броя, който ти е нужен.

  Монтаж

  Предлагаме монтаж за нашите продукти - витрини, надписи, брандиране на превозни средства. Ако имаш нужда или притеснение за поставянето им, на разположение сме да монтираме професионално твоите материали.

   

  Дизайн и подготовка за печат

  Ако имате само идея, но нямате готов дизайн, който да ни представите за печат на вашите материали, ние можем да помогнем. Ще изготвим ваш дизайн, съобразен стриктно с вашите изисквания. Цените са индивидуални и ниски.

   

  Услугите, описани тук, не покриват всичко, което правим.  Освен всички, описани тук, предлагаме изработка на табели, надипси от фолио и други услуги. Обадете ни се или ни пишете с вашата задача и ние ще се погрижим да бъдем полезни.

  Всички цени са с включен ДДС.

   Лазерно гравиране

   Гравиране с лазер на различни рекламни и идндивидуални материали и подаръци.

   Научи повече